slide1
slide2
slide3
slide4

Over ons

Turning Technic is in 1995 gestart in een schuur bij een woonhuis. Na enkele jaren van flinke groei is het bedrijf verhuisd naar industrieterrein De Hulst in Oostrum.

Aldaar heeft Turning Technic zich verder ontwikkelt tot een dynamisch bedrijf met 14 vaste medewerkers in dienst. Turning Technic is hoofdzakelijk actief op de Nederlandse markt, maar ook daarbuiten begint het bedrijf voet aan de grond te krijgen. Sinds enige tijd worden ook producten geëxporteerd naar het buitenland, met name naar Duitsland en België.

Turning Technic is toeleverancier van fijn mechanische producten. De producten die Turning Technic produceert, middels CNC draaien en frezen, vinden hun toepassing in verschillende soorten branches, zoals de magazijnsystemen-, machinebouw-, levensmiddelen- en de luchtvaartbranche.

Het specialisme van Turning Technic ligt in de bewerking van moeilijk te verspanen materialen. Dit heeft met name betrekking op de productie voor de vliegtuigindustrie en de levensmiddelenbranche. Naast een veelheid aan metaalsoorten worden ook enkele kunststof soorten bewerkt.

De producten worden conform klantenspecificaties geproduceerd. Met de klant meedenken en het produceren van producten van top kwaliteit, dàt zijn de sterke punten van Turning Technic.

Naast het produceren op basis van klanten- specificaties beschikt Turning Technic ook over een eigen productenlijn. Deze bevindt zich in de relatiegeschenken sfeer. Met name binnen deze tak van sport wordt veel gedaan aan product-ontwikkeling. Meer hierover vindt U onder de link 'special products'.

Turning Technic heeft zich toegelegd op de productie van kleine tot middel grote series vanaf 50 stuks. Naast het produceren van onderdelen verzorgen we ook het assembleren van producten en halffabrikaten. Turning Technic streeft ernaar om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.